Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

'Türkiye'de tarihe geçmek istiyorum'

YazarMesaj
mustafa_1994

mustafa_1994

'Türkiye'de tarihe geçmek istiyorum' Empty
MesajKonu: 'Türkiye'de tarihe geçmek istiyorum'   'Türkiye'de tarihe geçmek istiyorum' EmptyPtsi Haz. 09, 2008 9:23 am

'Türkiye'de tarihe geçmek istiyorum' 7_216014_deivid0906bb

"En büyük hayalim, Fenerbahçe ile Devler Ligi'ni kazanmak" diyen Deivid, "Bu formayla yapılamayanları yapıp unutulmaz kadroya adımı yazdırmak istiyorum" ifadesini kullandı.
9.6.2008

‘Türkiye’de uyum zorluğu oldu’
Fenerbahçe'deki ilk yılında eleştirilen ve gönderilmesi dahi gündeme gelen Deivid, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı. Lige verilen arada soluğu ülkesinde alan Sambacı, Brezilya’dan iddialı mesajlar da yolladı. İlk dönemlerinde sosyal yaşantı ve futbol ortamının değişmesinin kendisini etkileyen baş faktör olduğunu belirten Deivid, “Ben de kabul ediyorum ki, başlarda kötüydüm. Ancak uyum sürecini atlattığım andan itibaren ve özellikle de geçtiğimiz sezon gerçek Deivid’i gösterdiğime inanıyorum. Amacım bundan sonra da bunu sürdürmek ve beklentileri karşılamak” ifadesini kullandı.
Sarı-Lacivertli taraftarlara mesaj
Sarı-Lacivertli kulüpte kaldığı süreçteki hedeflerini ise çok yüksek tutan deneyimli futbolcu, unutulmazlar arasına katılmak istediğini söyledi. En büyük hedefinin Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırmak olduğuna dikkat çeken Deivid şöyle devam etti: “Süper Lig’de mutlu son ve kulübümüzün uzun yıllardır kazanamadığı Türkiye Kupası heyecanlarını da tatmak istiyorum. Bunları başardığımda tarihe geçeceğimi biliyorum. Fenerbahçe taraftarından da isteğim bundan sonra da bize verdikleri desteğe devam etmeleridir. İşimizi en çok bu destek kolaylaştırıyor.”
https://tufanmahallesi.forum.st

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-