Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Çalışan kazanır!

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Çalışan                     kazanır! Left_bar_bleue0/0Çalışan                     kazanır! Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Çalışan                     kazanır! Empty
MesajKonu: Çalışan kazanır!   Çalışan                     kazanır! EmptyPaz Mart 30, 2008 7:35 pm

Çalışan kazanır!
Çalışan                     kazanır! 7_205458_calisan3003bb

Takımına katkı sağladığında kendisini çok mutlu hissettiğini ifade eden Alex, ilk golüyle ilgili, "Antrenmanlarda bunu sürekli çalışıyoruz" diye konuştu.
30.3.2008

‘Beraberliğe üzülecektik’
Attığı 2 golle Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan Kaptan Alex, “Takımıma katkım olduğu zaman kendimi çok iyi hissediyorum. Bu, gol atarak veya asist yaparak olur, farketmez. Bugün de, tüm sezon olduğu gibi takımıma katkı sağladım ve mutluyum” açıklamasını yaptı. Maçın başından sonuna kadar üstün olduklarını söyleyen Sambacı, şu değerlendirmede bulundu: “1-1 bitse istediğimiz sonucu alamayacak ve üzülecektik. İlk gol, antrenmanlarda sürekli çalıştığımız bir hareketti.”
‘Takıma zarar veriyorlar’
“Kazım içeri çok iyi kesti, ben de vurdum ve gol oldu. 2. golü bulunca bu coşkuyu taraftarlarımızla paylaşmak istedim. Tahrik amaçlı birşey yoktu. Önce bu galibiyeti kutlayacak, sonra Chelsea’yi düşünmeye başlayacağız. Buradan üzgün ayrılıyorum. Maçtan önce herşey güzeldi ama sonra çakmak, para gibi maddeler attı rakip taraftarlar. Bunları atmanın takıma hiçbir faydası yok. Hatta zararı var. Takım tempoyu yakalamışsa onları yavaşlatıyor. Buna gerek yoktu.”
‘Üzgün ayrılıyorum’
Kazım ve Semih’in asistlerinde ağları havalandırıp, Fenerbahçe’yi galibiyete ulaştıran Kaptan Alex, Beşiktaş taraftarının sahaya yağdırdığı yabancı maddelerden şikayetçi oldu. Önce 36. dakikada korner atarken, karnına gelen pet şişe yüzünden yere yığılan Brezilyalı oyuncu, o anda miğdesinin çok ağrıdığını söyledi. Ardından 69. dakikada oyun durduğu bir anda kapalı tribünden gelen bir yabancı maddenin kafasına gelmesiyle bir kez daha acıyla kıvranan Alex, bu hareketler yüzünden İnönü Stadı’ndan çok üzgün ayrıldığını dile getirdi
https://tufanmahallesi.forum.st

Çalışan kazanır!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-