Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Yine Kaptan Alex farkı

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Yine Kaptan Alex farkı Left_bar_bleue0/0Yine Kaptan Alex farkı Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Yine Kaptan Alex farkı Empty
MesajKonu: Yine Kaptan Alex farkı   Yine Kaptan Alex farkı EmptyPaz Mart 30, 2008 7:36 pm

Yine Kaptan Alex farkı
Yine Kaptan Alex farkı 7_205440_bjkfbpiere

Van Hooijdonk ile Fenerbahçe: 'Alex, futboluyla farkını ortaya koydu.'
30.3.2008

Beklenmedik anlarda ortaya çıkan Fenerbahçe’nin kaptanı Alex, futboluyla farkını ortaya koydu.
Bu sonuç şampiyonluk yolunda iki takımı nasıl etkiler?
Türkiye’de derbilere genel olarak ölüm kalım maçı olarak bakılıyor. Bunu Türkiye’de uzun yıllar oynamış bir oyuncu olarak çok önceden biliyorum. Ancak yine de dünkü maçın sonucunun şampiyonluğa hiçbir etki yapmayacağını düşünüyorum. Çünkü ilk üç daha doğrusu Sivasspor’un da yer aldığı ilk 4, birbirine puan anlamında çok yakınlar. Ve bu nedenle de ligde mücadele edecek bu takımlar, ilerleyen haftalarda puan kaybedebilirler. Bir de Fenerbahçe’nin ligde çok kritik bir maçı var. Ezeli rakipleri Galatasaray’la Ali Sami Yen’de karşılaşacaklar.
Fenerbahçe’yi nasıl buldunuz?
Fenerbahçe’ye baktığımız zaman gerçekten de büyük maçları çok iyi oynadığını görüyoruz. Dünkü derbi mücadelesinde Sarı-Lacivertliler’in takım olarak iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum. Herkes görevini yerine getirdi. Önlerinde Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşacakları çok kritik bir Chelsea maçı olmasına rağmen, bu derbinin önemini hiçbir zaman akıllarından çıkarmadan sahada oynamaya çalıştılar.
Maçın kilit oyuncusu kimdi?
Ben Türkiye Ligi’ni çok iyi takip ediyorum. Daha çok Fenerbahçe’nin maçlarını canlı olarak televizyondan izliyorum. Bu sezon özellikle de Alex de Souza, Semih, Gökhan Gönül ve Uğur Boral’ın takıma katkıları çok büyük. Dünkü karşılaşmada Deivid’in olmaması hem Fenerbahçe için hem de futbolseverler için büyük bir kayıptı. Ancak Alex, her zaman olduğu gibi yine farkını ortaya koydu. Biliyorsunuz fazla görünmez, ancak beklenmedik anlarda ortaya çıkar. Dün olduğu gibi.
Zico’nun oyuncu seçimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben Fenerbahçe’de forma giydiğim dönemlerde de çoğu maçlarda tek forvetle sahaya çıkardık. Dün de yine son yarım saate kadar ileride golcü futbolcu Mateja Kezman boğuşup durdu. Fenerbahçe hep böyle oynuyor. Ve maçlarını bu taktikle oynayarak kazanıyorlar. O yüzden teknik direktör Zico’nun başarılı bir çalıştırıcı olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe’nin taktiği oyuncu yapısına göre düzenlenmiş ve gayet başarılı
https://tufanmahallesi.forum.st

Yine Kaptan Alex farkı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alex All Star'da