Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

'İstedik ve kazandık'

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
'İstedik ve kazandık' Left_bar_bleue0/0'İstedik ve kazandık' Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

'İstedik ve kazandık' Empty
MesajKonu: 'İstedik ve kazandık'   'İstedik ve kazandık' EmptyPaz Mart 30, 2008 7:37 pm

'İstedik ve kazandık'
'İstedik ve kazandık' 7_205442_zico3003bb

Zico, çok fazla pozisyona girdiklerini belirterek, "Galibiyeti isteyen, mücadele eden bizdik, kazanan da biz olduk" dedi.
30.3.2008

Kazım’ı tebrik ederim
Teknik direktör Zico, maçın başından sonuna kadar kazanmak için mücadele ettiklerini belirterek, “Maçta üstünlük zaman zaman el değiştirdi. Fakat biz daha fazla net pozisyona ulaştık ve daha yaratıcı olduk. 2. golden sonra farkı açabilirdik. Kolay bir galibiyet olmadı. 1-1 olana kadar Beşiktaş bizi zorladı, fakat tekrar öne geçince, oyundan düştüler. Sonuç olarak maçı istedik ve aldık. Kazım da beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi. Kendini maça çok iyi hazırlamış” dedi.

‘8 dakikaya şaşırdım’
Zico, Bafraspor’a yapılan saldırıya ve hayatını kaybedenlere çok üzüldüğünü ifade ederek, “Bu tip olaylar insanı yaralıyor. Gerekenin yapılacağını umuyorum” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Derbiden önce kesinlikle Chelsea maçını düşünmedik. Şampiyonlar Ligi’nde başarılarımızı ileriye götürmek için Türkiye’de şampiyon olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Maçın 8 dakika uzamasına çok şaşırdım. Alex’in yerde kaldığı dakikalar vardı ama bu kadar uzun sürmesini anlamadım.”

O bir derbi
profesörü

Adı Fenerbahçe ile anılmaya başladığı günden bu yana çok eleştirildi Zico... Hele Şampiyonlar Ligi elemesini geçemeyip, sezonun başında da başarısız sonuçlar alınca, muhalefet rüzgarları sert esmeye başlamıştı. Ama önce yönetim arkasında durdu, sonra futbolcuların büyük saygısını kazandı, galibiyetler ve şampiyonluklar ardı ardına geldi. Beyaz Pele, Fenerbahçe’de kendinden zayıf takımlara puan kaybetse de, Avrupa ve derbilerde harikalar yaratmaya devam ediyor.

Kupada iyi değil
Sarı-Lacivertliler, Zico yönetiminde Beşiktaş ile oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanıp, 1 beraberlik elde ederken, Galatasaray’ı da 3 maçta da yenmeyi başarıp, son yılların en büyük performansını gösterdi. 7 lig derbisinde 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Zico bu alanda tarihe geçerken, aynı başarıyı Türkiye Kupası’nda gösteremedi. Zicolu Fener, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı kupada 2 beraberlik ve 2 yenilgi alıp, galibiyet yüzü göremedi. Tek zafer, Süper Kupa’da Beşiktaş önünde alındı.
https://tufanmahallesi.forum.st

'İstedik ve kazandık'
1 sayfadaki 1 sayfası