Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Yönetim dağılıyor!

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Yönetim               dağılıyor! Left_bar_bleue0/0Yönetim               dağılıyor! Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Yönetim               dağılıyor! Empty
MesajKonu: Yönetim dağılıyor!   Yönetim               dağılıyor! EmptyPaz Mart 30, 2008 7:44 pm

Yönetim dağılıyor!
Yönetim               dağılıyor! 7_205384_sener0203bb

Transfer çalışmaları için yurt dışında bulunan Başkan Sadri Şener'e kurmayları da katılıyor. Bu hafta içi somut adımlar atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
30.3.2008

Yurt dışı seferi için Ankaraspor maçının bitiş düdüğünü bekleyen Trabzonspor Yönetimi, çalışmalarının startını verdi. Bir süredir yurt dışında temaslarda bulunan Bordo-Mavililer’in Başkanı Sadri Şener’in son olarak İngiltere’ye geçtiği öğrenildi. Yönetici Mahmut Aksu’nun ise Fransa’da Chermiti ve Mehdi için nabız yokladıktan sonra Almanya’ya gideceği ve Werder Bremen’de oynayan Ümit Milli Alpaslan Erdem’i iknaya uğraşacağı dile getirildi. Bu arada kulüple davalık olan Musampa’dan iyi haber geldi. Hollandalı’nın Şenol Güneş’in takımı Seul’e gideceği öğrenildi. İtalyan futbol sitesi tuttomercato’da çıkan habere göre, kısa süre ülkesinin önde gelen takımlarından AZ Alkmaar’da forma giyen Musampa, hafta arası imza atacak
https://tufanmahallesi.forum.st

Yönetim dağılıyor!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-