mustafa Site Admın
Oyunlar UrbanConfılıc: (0/0) Kral Oyun: oyun Tribal Wars: tufanmahallesi
| Konu: Yeni kaptan Yattara Paz Mart 30, 2008 7:46 pm | |
| Yeni kaptan Yattara FANATİK, yine bir adım öne geçiyor, gerçekleri açıklıyor. Yattara, kaptan oluyor, ücreti 1.5 milyon dolara çıkarılıyor ve en az 1 yıl daha kalıyor. 28.3.2008‘Kalıyorum’ dediTransferi en önemli gündem maddesi yapan Trabzonspor’da Yattara bilmecesini FANATİK çözdü... Adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan yıldız oyuncu, Bordo-Mavililer’de kalıyor, Gineli için yeni projeler üretiliyor. 1.5 yıllık sözleşmesi olan ve “En az 1 sezon daha Trabzonspor’da kalıyorum” açıklamasını yapan İbrahima Yattara, önce Türk yapılacak, ardından takım içinde de geniş yetkilerle donatılacak. Hüseyin’e teklif çokSezon sonunda Hüseyin Çimşir için daha önce de olduğu gibi Rusya’dan gelecek tekliflere direnememe ihtimalini göz önüne alan yönetim, Yattara’ya kaptanlık pazu bandını da takacak. Tavan ve taban ücretler konusunda henüz somut bir karar vermeyen Bordo-Mavililer’in kurmayları, en üst yıllık ödemeyi ise yine İbrahima Yattara’ya ayıracak. Bu rakamın da 1.5 milyon dolardan az olmayacağı öğrenildi. | |
|