Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Left_bar_bleue0/0Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Empty
MesajKonu: Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım   Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım EmptyCuma Mayıs 02, 2008 1:43 pm

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 635x448 and weights 25KB.Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım 0018me

Öncelikle açılan nero seçeneklerinden Kopyala ve Yedekle ve ardından Kalıbı Diske Yazdır seçeneğini seçiyoruz.

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 645x497 and weights 29KB.Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım 0029gb

Karsımıza açılan pencerede Öncelikle .iso dosyalarımızın bulundugu dizine gidiyoruz. Ardından Dosya Türü bölümünü açıyoruz ve Kalýp Dosyaları Seçenegini isaretliyoruz. Isaretleme sonunda .iso dosyalarınız görünecektir. Cd'ye yazılacak olan .iso dosyamızıda seçtikden sonra Aç diyerek bir sonraki pencereye geçiyoruz.

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 641x490 and weights 19KB.Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım 0037xv

Karsımıza açılan pencerede ki bilgileri ayarladıkdan sonra İleri diyerek yola devam ediyoruz.

Ek bilgi : Yazım Hızı bölümünü CD-RW olarak görmek fakat o þekilde algılamamak gerekmektedir. Cd üzerinde Yazan yazılar okunmalı ve cd'nin desteklediği hız bilinmelidir. Seçim daha sonra yapılmalıdır.

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 636x488 and weights 22KB.Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım 0045xm

İleri Bölümü seçildikden sonra .iso dosyamız cd üzerine yazımı başlayacaktır.

Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 637x487 and weights 24KB.Nero ile iso vb. Kalıp Dosyalarını Yazdırmak Resimli Anlatım 0058rq

Tamamen yazım işlemi tamamlandıkdan sonra açılan küçük pencereye tamam diyoruz. Tamam butonuna basıldıkdan sonra sol alt köşede ki Dur simgesi Bitti olarak değisecektir. Bizden Bitti butonuna basmamız beklenecektir. Basladık'dan sonra Cdrom içerisinde ki cd dısarı çıkarır kullanıma hazır halde

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-