Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin Left_bar_bleue0/0Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin Empty
MesajKonu: Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin   Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin EmptyCuma Mayıs 02, 2008 1:55 pm

Önemli Not: Alıntıdır, dökümanı hazırlayan hack19 teşekkürler.

Ücretsiz bir program olan PrimoPDF sayesinde office dökümanlarınızı PDF'ye çevirebilirsiniz. Elimden geldiğince programı aşağıda anlattım. Bu işlem için gerekli olan yazılımlar Adobe Acrobat Reader (sanıyorum herkeste vardır) ve PrimoPDF.

PrimoPDF Download (9,5 MB)

http://www.primopdf.com/downloads/FreePrimoSetup.exe
Kurulum tamamladıktan sonra program kendini yazıcı olarak gösterecektir (Sanal CD sürücüler gibi).

Programın Kullanımı

Programın kullanımı çok basit. Ben örnek olarak Word dökümanını PDF'ye çevirdim. Siz Excel ya da PowerPoint dökümanlarınızı da aynı şekilde PDF yapabilirsiniz.

Dökümanla işiniz bittikten sonra Dosya -> Yazdır (CTRL+P) 'a tıklıyoruz. Karşımıza yazdırma ayararı gelecek. Burada yazıcıyı PrimoPDF olarak seçip tamam diyoruz.
Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin Wol_errorResim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayın
Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin 12jr
Tamam dedikten sonra karşımıza PrimoPDF ekranı gelecek. Ayarları resimdeki gibi yapıp ok diyoruz.
Office Dökümanlarınızı PDF'ye Çevirin 28py
İşlem tamamdır. Program dökümanınızı PDF'ye çevirdikten sonra Adobe Reader ile açacaktır.
https://tufanmahallesi.forum.st

1 sayfadaki 1 sayfası