Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları Left_bar_bleue0/0Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları Empty
MesajKonu: Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları   Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları EmptyCuma Mayıs 02, 2008 9:45 pm

Yönetim Kurulu Kararları 07.07.2007 Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Kararları 9137131c447a42ef8b4a7abe30da3f54

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Trabzon'da yaptığı toplantıda Turkcell Süper Ligi'ndeki kulüplerin, seçme hakkı kendilerine ait olmak üzere yabancı uyruklu 7 oyuncuyla sözleşme imzalayabileceklerini karara bağladı. Yönetim Kurulu, müsabaka isim listesine yazılacak 7 yabancı uyruklu oyuncudan, aynı anda sahada en fazla 6'sının oynayabileceğini kararlaştırdı.

Yönetim Kurulu toplantısında, Turkcell Süper Lig takımlarının 18 kişilik maç kadrolarında kulübüne tescil edildiği tarihten en az iki yıl süre geçmiş, 1.1.1985 ve daha sonra doğmuş bir oyuncu bulundurmaları zorunlu kılındı.

Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Hilmi Ok'u atadı. Ok başkanlığındaki MHK şu üyelerden oluştu: Sabri Çelik, Taner Yalçındağ, Serdar Tatlı, Hikmet Öksüzoğlu, Onur Sorguç, Sürhat Müniroğlu, Fethi Heper, Hatip Çopur. Yedek üyeler: Ali Uluyol, Ahmet Erdoğan, Mustafa Arslan, Ahmet Orgun, Nazif Altınpınar, Metin Karaaslan, Hicabi Menteş, Abdullah Kaya, Metin Begüm.

Yönetim Kurulu, Nüzhet Kiper Bağış'ın vefatıyla boşalan Genel Sekreter Vekilliği'ne Gıyasettin Şenman'ı getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Sevgi Çocukları" projesi kapsamında Siirt Yetiştirme Yurt ve Yuvası bünyesinde yaptırdığı sahaya ise Nüzhet Kiper Bağış adının verilmesini kararlaştırdı.

63 futbolcu, 6 teknik adam ve masör ile kulüpler arasındaki ihtilaf dosyalarının karara bağlandığı toplantıda, Sağlık Kurulu'nun liglerin başlaması öncesinde kulüp doktorlarına "Sıcakta Futbol" konu başlıklı bir seminer verilmesi projesi de onaylandı.

A Milli Takım'ın 22 Ağustos'ta deplasmanda Romanya ile yapacağı özel, 8 Eylül'de Valetta'da Malta, 12 Eylül'de İstanbul'da Macaristan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarıyla ilgili ön hazırlıkların başlatılması konusunda Yönetim Kurulu'nca görüş birliğine varıldı.

Yönetim Kurulu ayrıca Kırgızistan Futbol Federasyonu ile ilişkilerin giderek artan bir tempoda geliştirilmesini de karara bağladı. Bu çerçevede öncelikle Kırgizistanlı teknik adamların eğitimlerine katkıda bulunulacak. Bu arada Ağustos ayında Kırgizistan'da düzenlenecek dostluk turnuvasına Türkiye Amatör Karması katılacak.
https://tufanmahallesi.forum.st

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Futbol Oyun Kurallari