Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Bizim için para önemli değil"

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Bizim için para önemli değil" Left_bar_bleue0/0Bizim için para önemli değil" Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Bizim için para önemli değil" Empty
MesajKonu: Bizim için para önemli değil"   Bizim için para önemli değil" EmptyC.tesi Mayıs 03, 2008 9:27 am

Dün akşam Samandıra Tesislerinde Fenerbahçe Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasında yapılan toplantıya sarı lacivertli takımın Ganalı yıldızı Stehphen Appiah damgasını vurdu. Appiah toplantıda yaptığı konuşmada yönetim kurulu üyelerini oldukça etkiledi. Öncelikli olarak sözü alan yönetim kurulu üyeleri futbolculara güvendiklerini, ancak ligin ikinci yarısının başlarında yaşanana puan kayıplarının kendilerini tedirgin ettiğini ve 100.yılda şampiyonluk görmek istediklerini ve takıma güvendiklerini ifade etti.
Yöneticilerden sonra birçok futbolcu söz aldı. Ancak daha sonra söz sırası Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a geldi.
Özellikle ligin ikinici yarısında mücadelede anlamında zayıf olduklarını söyleyen Appiah yönetim kurulu üyelerine "Bizde iyi oynamadığımızı, iyi mücadele etmediğimizi biliyoruz. Ama merak etmeyin. Siz rahat olun. Tüm konsantrosyonumuzu AZ maçına verdik. Takım arkadaşlarım ve ben hazırız" diyerek yöneticilerin yüreğine su serpti.
Oldukça olumlu bir havada geçen toplantı sırasında birden konu bazı primlerin geç yatırılması konusuna geldi. Burada da Stephen Appiah söz aldı ve "Şu anda para pul hiçbirşey önemli değil. Az maçı bizim için olduğu kadar caima içinde çok önemli. Bu maçtan başka birşey düşünmüyoruz" dedi. Appiah'ın yaptığı konuşma sonrası birçok yönetici Appiah'ı taktir etti.
https://tufanmahallesi.forum.st
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Bizim için para önemli değil" Left_bar_bleue0/0Bizim için para önemli değil" Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Bizim için para önemli değil" Empty
MesajKonu: Geri: Bizim için para önemli değil"   Bizim için para önemli değil" EmptyC.tesi Mayıs 03, 2008 9:27 am

"Biz sahada konuşuruz"

Fenerbahçe teknik direktörü Zico, AZ Alkmaar ile yarın oynanacak UEFA Kupası maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenledi. Zico maç öncesi yaptığı açıklamada: "Yarınki maç bizim için, hedeflerimiz açısından çok önemli. Uzun bir süreden sonra taraftarımızla buluşacağız. Onlar bize güç katacak. Tüm planlarımız kazanmak üzerine kurulu." dedi. Öte yandan Zico AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'e de bir mesaj gönderdi
https://tufanmahallesi.forum.st

Bizim için para önemli değil"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-