Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriPortal*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü

YazarMesaj
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü Left_bar_bleue0/0Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü Empty
MesajKonu: Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü   Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü EmptyC.tesi Mayıs 03, 2008 11:53 am

Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü New Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşünüyorum!!!

Arkadaşlar templatemonster tarzı ama temaları beleş olan bi site yapmayı düşünüyorum. Hatta hostin ayarlaya bilirsem alanı yüksek olan en kısa zamanda açmayı düşünüyorum site içeriği;

1- Templatemonster gibi bi site yani temala bölümleri olucak ve temalar karmaşık deal düzenli olucak yani bi cafe teması arıyan kişi bütün temalara bakma zorunda kalmayacak, cafe - restouran bölümünden istediği temayı seçecek
2- Temları rapidshare gibi upload sitelerine deal da kendi serverimıza upload edeceğiz bölelikle kırık link olayı ve sürekli link yenileme ve güncelleme olayı bitecek
3- Siteye üye olan kişi bizim onayımız ile siteye tema ekleyebilecek ( kimse babasının hayrına tema yüklemeyebilir bunun içince bi çözüm düşünüyorum ( siteye kendi reklamını yapabilir mesela ) )
4- Temalar beleş ve sorun çıkarmayacak şekilde indirilebilecek
5- Sitede olmayan ve acil temalar için acil veya istek bölümü oluşturmak
6- Bölelikle hem güncel hemde kolaylıkla aldığımız web tasarım işlerini en güzel biçimce ve kısa zamanda yapabileceğiz
7- Böle bi site ben bulamadım, eğer yapılırsa çok tutulur diye bekliyorum
8- Bende 15 gb lık templatemonster teması var, yani site boş bi şekilde açılmayacak. Bölece siteye üye olan ve tema yükleme süresi kısa bir sürede çoğalabilir

Böle bi düşüncem var yardımcı olmak isteyen olursa
msn adresim: flashomer_fo@hotmail.com genelde açık olur...
https://tufanmahallesi.forum.st
mustafa
Site Admın 
Site Admın 
mustafa

Oyunlar
UrbanConfılıc:
Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü Left_bar_bleue0/0Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü Empty_bar_bleue  (0/0)
Kral Oyun: oyun
Tribal Wars: tufanmahallesi

Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü Empty
MesajKonu: Geri: Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü   Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü EmptyC.tesi Mayıs 03, 2008 11:54 am

https://tufanmahallesi.forum.st

Templatemonster gibi Beleş teması olan bi site yapmayı düşü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Es Es bomba gibi!